Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

r
r van de wakker - 08-08-2014 15:01:10
Voeding & Gezondheid

Synofit

Beste irdana,

ik ben er juist wel erg enthousiast over, gebruik het nu twee jaar voor de reumatoide artritis en ben helemaal van de medicijnen van de reumatoloog af. die medicijnen daar kon ik niet tegen (heb ook diabetes waardoor ik gauw bijwerkingen kreeg). synofit geeft bij mij geen bijwerkingen.

het is inderdaad wel veel geld, maar als je er echt beter van kunt functioneren... ik heb het er wel voor over hoor. sommigen zijn het door mij gaan proberen omdat ze zagen hoe goed het met me gaat. helaas werkt het niet bij iedereen. bij mij ook pas na 7 weken (bij 2e fles).

de service van het bedrijf is trouwens altijd erg goed, als je ergens problemen mee hebt dan kun je synofit daar altijd over bellen en dan regelen ze het met je. kan het iedereen aanbevelen om te proberen, en bel ze gewoon op als er iets niet naar je zin is!

rita van de wakker, bennekom