Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pietertje28 - 08-08-2014 20:32:00
Geldzaken & Recht

Voorschot

Bedankt voor de reacties ,

het is ons bekend dat we de aanbetaling niet terug kunnen krijgen .maar misschien wel in dezelfde winkel een ander laminaat of eventueel venyl kunnen uitzoeken. de reactie van ternormin is iets waar wij ook aan dachten .
maar misschien is er iemand die er ook ervaring mee heeft gehad .
om het even duidelijk te maken de prijs was vastgesteld maar zou waarschijnlijk lager uitvallen omdat we het ruim gemeten hebben .en ook uitgelegd hebben aan de verkoper dat het houten vloeren zijn en dat we ook de ondergrond nodig hebben wat gewoon is.dat was allemaal berekent .
maar bij het nameten bleek dat er meer ondergrond nodig is voor de houten planken. en dat geeft nu problemen en ook de vierkanten meters kloppen niet terwijl we een platte grond van de woningbouw hebben nu zegt de verkoper dat zijn werkmensen het verkeerd gemeten hebben .wij hebben er geen vertrouwen in en proberen nu iets anders uit te zoeken wat goedkoper uitkomt en houden de platte grond van de woningbouw aan.