Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 08-08-2014 23:43:02
Computers & Telefonie

Philips telefoon batterijtjes

[quote=theflyingdoctor schreef op vrijdag 8 aug 2014, 18:26]nou u kunt als ze er nog zijn bij de lidl oplaadbare batterijen kopen die heel goedkoop zijn.
bij een van de laatste tv programma's van de rekenkamer hebben we kunnen zien dat al de batterijen van de lidl gewoon duitse varta batterijen zijn.
we hebben ook kunnen zien dat het fabriceren van al die batterijen van duracell of de lidle op precies dezelfde manier gebeurt met precies dezelfde grondstoffen.
ook de kwaliteit van die batterijen zijn precies hetzelfde.
alleen het prijsverschil is vele euro's voor precies hetzelfde produkt waar slechts een ander hulsje omheen zit met een ander plaatje.
tegenwoordig zijn die oplaadbare aaa batterijtjes al met 800 of 900 mah of ik dacht zelfs al iets hoger te koop, dus laat u niet overhalen om u met hele dure merken te overspoelen.
toen ik dat tv programma gezien had was ik gelijk genezen van dure "kwaliteits"batterijen, waarmee alleen onze portemonnee in de maling genomen word.

gooi geen "gewone" en oplaadbare door elkaar. maar je hebt gelijk, de "supermarkt" accu's zijn net zo goed als de merkaccu's en kosten maar een kwart van die.