Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daxhuiberts - 09-08-2014 11:20:50
Auto & Vervoer

Home24

Ook ik heb een zeer slechte ervaring met home24:

ik heb een lange tijd geleden 3 artikelen besteld bij home24.

het eerste artikel had een levertijd van 1 week en had ik na 1 week ook binnen.

het tweede artikel had een levertijd van 6 weken en ook deze had ik na 6 weken binnen. echter was dit artikel flink beschadigd waardoor ik contact met home24 had opgenomen (enkel mogelijk via hun contactformulier). helaas heb ik op dit contactbericht geen reactie ontvangen. een week later nogmaals contact opgezocht. deze keer wel een reactie, maar ze vroegen om informatie over de beschadiging die al reeds in mijn bericht stond. met mijn derde reactie daarop gewezen en ook nog eens dubbel toegevoegd en te horen gekregen dat de beschadigde onderdelen werder opgestuurd (levertijd onbekend). na 11 weken mocht in eindelijk mijn reserveonderdelen ontvangen.

de levertijd van het derde artikel was 12 weken, maar stond ondertussen al enige tijd op 'klaar voor verzending'. mijn vierde contactpoging in de 11e week was om te vragen wanneer ik deze kan ontvangen. deze ging onbeantwoord. mijn vijfde contactpoging was na 13 weken en ook deze ging onbeantwoord. mijn zesde contactpoging is na 14 weken (!!!!!).

tot dusver is mijn ervaring zeer negatief!!!