Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pascalle45 - 10-08-2014 17:26:36
Vakantie & Reizen

Vliegtickets betaald maar geen vlucht

Alvast hartelijk dank voor uw reacties/antwoorden.

even aanvulling op bovenstaande:

-inmiddels ook een brief in het engels opgesteld met bovenstaand verhaal welke wij aangetekend verzenden naar ryanair in dublin (telefonisch heeft toch geen zin)
-@swat1500 & diumenge; 'oplichting' is in deze toelichting gevoelsmatig beschreven; in de brief naar ryanair uiteraard niet benoemd.
-@zoekster: wij hebben een rechtsbijstandverzekering dus gaan wij kijken of wij via deze weg stappen kunnen ondernemen (heb jij hier positieve ervaringen mee zoekster?)
-@tot15karakters: wij hebben online geboekt dus lijkt mij via nl? extra balie is pas geopend op allerlaatste moment en kon de stroom wachtenden niet aan; paar minuten later sloot ook deze aangezien het toestel op tijd moest vertrekken op laste van ryanair.