Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 11-08-2014 12:57:00
Geldzaken & Recht

Spoed hulp bij rechtzaak; 8 jaar afwijzing wajong uwv

"prikkelarm werk zoals in een sociale werkplaats, is er voor mensen met een verstandelijke beperking, niet voor mensen zoals ik die intelligenter zijn dan de baas."
nu word ik een beetje boos want ik werk in de sociale werkvoorziening niet als ambtenaar maar als doelgroeper. het beeld dat u heeft van een sociale werkplaats klopt voor geen meter maar terzijde. als u al een wajong zou kunnen krijgen komt u alsnog in een sociale werkvoorziening te werken, wellicht bij een groep mensen die nog hoogbegaafder is dan u bent. m.i. wilt u helemaal niets doen om uw situatie te veranderen maar wel de centen ontvangen om uw privé sores in stand te houden. oja in de sociale werkvoorziening worden de doelgroepers middels het daarvoor geldende cao betaald.