Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariaa - 11-08-2014 13:07:12
Geldzaken & Recht

Spoed hulp bij rechtzaak; 8 jaar afwijzing wajong uwv

[quote=czar schreef op maandag 11 aug 2014, 10:48]wat een warrig verhaal.
wat grappig tenormin dat je dit zo zegt. ik heb idd een boek geschreven, meerdere. maar nog nooit wat mee gedaan verder. het is inderdaad de beste therapie. maar het vergt enorm veel van een mens.
ik hoor wel vaker dat ik beeldend kan schrijven. ik vat het dan maar op als een compliment :-)

marnix, dankjewel. ik ken het forum en lees er veel,of eigenlijk: ik las er veel.. het heeft me oa geholpen in mijn strijd. wellicht dat ik er weer eens induik. het is in ieder geval zeer zeker de moeite waard. ook jij bedankt :-)

ron530, ik denk dat wij elkaar verkeerd begrijpen. het spijt me als ik je ten onrechte heb beledigd. dat was geenszins de bedoeling. ik weet dat ik in ieder geval niet in aanmerking kom voor de sociale werkplaats. de keren dat ik gewerkt heb was juist met deze doelgroep, om zelf de doelgroep te zijn voelt ten eerste heel dubbel en ten tweede is dit echt niet passend voor mij. en dat bedoel ik overigens totaal niet neerbuigend. passend werk voor mij vinden is gewoon de hel. voor de re-integratie medewerkers van het uwv, en voor alle andere instanties waar ik de afgelopen jaren heb aangeklopt idemdito. ik ben te intelligent, heb te veel 'dingetjes' op niveau gedaan, al dan niet tijdelijk ( vooral dat ál :-) ). ik heb, dan wel niet afgemaakt,maar toch, een aantal hbo opleidingen op mijn cv staan. en dan stellen dat ik maar achter de lopende band moet zou mijn zelfmoord gedachten alleen nog maar meer aanwakkeren. voor sommige mensen is het prima, en dat juich ik dan alleen maar toe. maar er zijn ook doelgroepen, zulks als mijzelf, die maar verdomde lastig plaatsbaar zijn, en if so, dan is er geen plek of moet je het zelf maar uitzoeken. ik ben al jaren bezig mijzelf opnieuw uit te vinden, man het is een straf om mij te zijn zeg ik wel eens.. gelukkig ben ik een lekker wijf, dat schijnt nog wel eens te helpen, zeggen ze :-) ( lees dit in de cynisme modus )