Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariaa - 11-08-2014 13:52:03
Geldzaken & Recht

Spoed hulp bij rechtzaak; 8 jaar afwijzing wajong uwv

Oke fair enough, als je met je kop boven het maaiveld uitsteekt, dan kan je klappen, in dit geval: kritiek verwachten. ook daar moet je op anticiperen. weet je wat het is? ik ben van nature juist enorm pragmatisch en van huis uit ook gewend in oplossingen te denken. maar er zijn simpelweg situaties waarin die vlieger niet meer opgaat. ik speel hier nu wel de vrolijkheid zelve, maar ik hoef niemand te bewijzen dat dit uiteraard een farce is. ik ben diep ongelukkig. om alles en om niets tegelijk. omdat er een stofje mist in mijn hersenpan waardoor ik zonder medicijnen nooit hemelen hoog zou zingen, en met medicijnen overigens nog steeds niet, maar het maakt het dragelijk.

ik betreur het dat ik wellicht een verkeerd beeld van mijzelf heb geschetst, daar heb ik dan zelf debet aan. kan er nu alleen weinig aan veranderen, behalve incasseren :-)

het is verdrietig dat een sociaal vangnet moet verworden tot wat hij is vandaag de dag en dat totaal onbekenden mij wegzetten op basis van mijn schrijfsels op het ww als een narcist ( over diagnoses stellen gesproken :-) ) en een slachtoffer. overigens wil ik mij voor dat slachtoffer best aangesproken voelen, daar ik dit in een aantal gevallen gewoonweg ook ben. alleen het woordje slachtoffer werkt nogal stigmatiserend en het is in deze maatschappij een zwaktebod om je zo te profileren. dus ja...

wsw had een optie geweest, maar in al die jaren vond men dat ik daar niet thuis hoorde, en zonder doorverwijzing ben je nergens in dit prachtige bureaucratische landje waar wij onzer oren ter ruste leggen.