Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leoschroder - 11-08-2014 20:04:18
Garantie & Verzekeringen

Autoverzekering

De reactie van ohra
rick,
dit bestrijd ik volledig. de conclusie die jullie trekken is te simpel en teveel gericht op gemak.
in de bijlage vindt je een prijs overzicht in dm van 1980 (weleenswaar) van bijna 23.000dm. in die periode was het verschil tussen de dm en de florijn hooguit dm 1,10 ten opzichte van de fl.
dat zou de prijs op nog geen 25.000 gulden brengen en geen 51000 gulden. in de bijlage staat ook de link.(http://www.meinbenz.de/preislisten/w123_preisliste0880.htm)
als de rdw prijs leidend is stel ik voor dat jullie zelf de verantwoording nemen.

iets te gemakkelijk voor jullie en voor de consument extra nadelig. ik zal deze ook even posten op de kassa site zodat de mensen daar ook op de hoogte zijn wat er gaande is

mvrgr leo s

van: r.devette@ohra.nl [mailto:r.devette@ohra.nl] namens webcare@ohra.nl
verzonden: maandag 11 augustus 2014 12:39
aan: wlschroder1956@kpnmail.nl
onderwerp: betr: catalogusprijs oldtimer kassa.vara.nl" http://www.autoweek.nl/kentekencheck

hoi leo,

bedankt voor jouw snelle reactie. jij geeft aan dat de catalogusprijs te hoog is. in deze e-mail informeren wij jou.

autogegevens
de autogegevens worden automatisch ingevuld na het invoeren van het kenteken. in jouw geval werden alle gegevens automatisch ingevuld. de gegevens komen van de rdw. de rdw geeft aan dat de catalogusprijs € 23.597,- is. dit is de prijs van het jaar 1981, omgerekend naar euro's. als wij het kenteken invoeren op http://www.autoweek.nl/kentekencheck dan geeft autoweek een nieuwprijs aan van € 20.984 in 1985. dit wijkt niet veel af en komt ook niet in de buurt van de catalogusprijs die jij doorgeeft. dit wekt toch de indruk dat de rdw de juiste prijs hanteert.

is er een oplossing?
het zal moeilijk zijn. de catalogusprijs die de rdw doorgeeft is leidend. alleen als de rdw de catalogusprijs aanpast, kunnen wij deze ook verlagen. of de rdw hiertoe bereid is, is de vraag. hierover kun jij het beste contact opnemen met de rdw.

met vriendelijke groet,

rick de vette
ohra webcare