Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 12-08-2014 06:51:27
Computers & Telefonie

Internet en onbeperkt bellen

[quote=diumenge schreef op maandag 11 aug 2014, 22:24]ik ben nog de gelukkige bezitter van voipnummer van voip-buster. heel zuinig op zijn helemaal als het 'n lokaal nummer betreft. dat mochten ze wel enkel gaven ze ook nummers aan mensen die niet in de juiste regio woonden. zo had ik 'n prachtig nummer in groningen bemachtigd totdat de opta ingreep.. nu van een van die diensten van dellmonte 'n 085 nummer, ook handig. (daarnaast ook een lokaal nummer, uiteraard bij budgetphone)
en dat terwijl mij nooit iemand belt ;-).

@czar
lol en graag gedaan, denk niet dat ze daar zo moeilijk over doen. ik vind budgetphone beetje vaag bedrijf, maar naar de laatste update van hun site ziet er allemaal een stuk professioneler uit en krijg nu wel de indruk dat het gewoon 'n solide onderneming is. telefoon werkt altijd en vragen beantwoorden ze heel snel per mail (althans die ene keer dat ik 'n vraag had). voor de rest kun je voor die 15 euro per jaar natuurlijk ook geen service/ondersteuning verwachten (ook niet nodig).
overigens als je je familie ook klant zou worden, kun je onderling gratis bellen :-).

persoonlijk vind ik de techniek gewoon leuk, nu met de smartphone, ben ik ook vaak buiten de deur bereikbaar op mijn vastnummer, omdat het kan.