Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 12-08-2014 10:18:12
Elektronica & TV

Versterker is vernietigt door fabrikant.

Iedereen vriendelijk bedankt voor de antwoorden.
ik vind het dood zonde dat de versterker is vernietigd en kan uit jullie reacties begrijpen dat het normaal is dat de eigenaar eerst word ingelicht als vorens ze tot vernietiging over gaan.
ik hoop dat ik van de week nog een gesprek krijg met de bedrijfsleider hoe we dit het beste kunnen oplossen want voor 249.00 euro krijg ik zo,n versterker niet meer.
begrijp me aub niet verkeert want ik ben wel blij dat ik me geld terug krijg in tegoedbonnen maar als ik voor dit geld een versterker koopt dan kom ik bij lange niet in de buurt qua mogelijkheden die de oude versterker had.
misschien dat of onkyo of bcc me tegemoet willen komen zodat ik dan gewoon een versterker krijgt die de zelfde eisen heeft.