Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eneco mdw
eneco mdw - 15-08-2014 11:08:49
Auto & Vervoer

Veranderen van betalingsregels eneco

Beste gert47,

ik heb uw bericht gelezen. ik begrijp dat er verwarring ontstaan is over de manier waarop we termijnbedragen in rekening brengen. ik las ook dat u stelt dat er voorheen een maand niet werd ingehouden? het is mij niet duidelijk wat u daar precies mee bedoelt. u betaalt per jaar 12 keer een voorschot en dat wordt verrekend op de jaarnota met de totale energiekosten over een volledig jaar. in de jaarnota brengen we altijd het eerstvolgende voorschot in rekening.

ik kijk graag met u mee naar uw gegevens om voor verdere opheldering te zorgen. als u dat op prijs stelt, stuurt u dan uw klant- en contactgegevens naar onlineservice@eneco.nl t.a.v kelly en onder verwijzing van uw bericht op deze website. ik neem dan contact met u op hierover.

alvast dank voor uw reactie.

met vriendelijke groet,

kelly, medewerkster eneco