Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-08-2014 12:25:23
Voeding & Gezondheid

Sinasappelsap

Francken schreef op vrijdag 15 aug 2014, 11:46: als je toch naar een supermarkt moet om een drankje te kopen, ga dan naar de jumbo. daar hebben ze een machine, waarmee je een halve of een hele liter sinaasappelsap mee kan persen. je neemt een fles (ik neem meestal een liter en zet de rest in de koelkast waar het een dag of twee prima blijft), die naast de machine staan, houd de fles onder de uitlaat en druk op de knop. sinaasappels worden nu doormidden gesneden en uitgeperst zolang je op de knop drukt. maakt wel wat lawaai, en er gaan heel wat sinaasappels doorheen, maar het sap is heerlijk en vers. de smaak van de schil zit er een klein beetje in, maar dat is eigenlijk wel lekker. er zit een streepjescode op de fles, dus als je een scanner gebruikt, kun je die scannen. dop erop en bij de kassa betalen. geen gezeur meer thuis met persen en schoonmaken, en snel en vers. geniet er van! enige bezwaar: de fles is van plastic, dus dat is niet echt milieu vriendelijk, maar er is al zoveel verpakking van plastic! en mocht je dat bezwaarlijk vinden: fles thuis schoonmaken na gebruik en meenemen naar de winkel om weer te gebruiken! pas wel op dat de streepjescode niet verminkt wordt. smakelijk.

wat zou het handig zijn om eerst de gegeven antwoorden te lezen: op woensdag 13 augustus 2014 om 21:47 uur is dit antwoord al gegeven. het enige verschil is de supermarkt.