Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gert47_1 - 15-08-2014 13:13:25
Auto & Vervoer

Veranderen van betalingsregels eneco

Beste ron ik ben blij dat jij het allemaal zo goed weet ik zal er daarom maar over ophouden want het zal handig zijn als je naar mijn vraag zou kijken ipv het te betrekken op jou situatie.


als laatste keer probeer ik concreet uit te leggen wat ik bedoel.

wij betaalden elke maand de maand die voorbij was dus 11 augustus voor de maand juli enz.

nu kregen we 341 euro terug en zou dat verrekend worden.
dat doen ze ook, dus tot zover ok.
alleen i.p. dat we normaal een maand geen rekening betalen gaat eneco ineens de betaling september inhouden voor september.

de maand augustus dus de betaling voor juli wordt gewoon ingehouden alleen zouden we dan in september niet hoeven te betalen voor augustus.

nu betalen we in september wel de rekening omdat de maand van betalen i.p.v. van achteraf betalen is overgegaan naar dezelfde maand.

dus betalen we gewoon door maar klopt het dat we augustus niet betalen alleen hoeft eneco nu ineens geen 192 euro terug te storten en merken wij dit voordeel alleen als we bijv. ons huis verkopen. (bij de eindafrekening)

volgens mij een handige constructie om vele euro"s niet te hoeven uitkeren. (die blijven nu op de bank van eneco)

vandaar mijn vraag of dat mag en als dat zo is? men dan elk jaar zomaar de regels van betalingsmomenten kan aanpassen. bijv. wat jaren geleden ook al is gedaan van de eerste van de maand verschuiven naar een andere datum.

en als dit mag zou het leuk zijn als de klant daarover wordt ingelicht volgens mij, dat heet zoiets als service verlenen naar klanten die al hun hele leven trouw klant zijn zoals wij.

hopelijk is het nu duidelijk.

vriendelijke groeten,

ger