Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-08-2014 15:07:20
Voeding & Gezondheid

Sinasappelsap

St.victor schreef op vrijdag 15 aug 2014, 14:29: vitamine c in vruchten pakkensap, zoals appelsientje en coolbest bevatten toegevoegte vitamine c, want tijdings het proces van concentraat sap maken, gaat veel vitamine verloren,
dat werd o.a. ook verteld in het tv-programma: keuringsdienst van waarde,
en ik heb dit niet zelfverzonnen, over die vitamine's


ik ben een enorme fan van de keuringsdienst van waarde en heb alle uitzendingen misschien wel 5 keer bekeken. ze staan ook allemaal nog beschikbaar op uitzending gemist.

ik heb niet beweert dat alles lariekoek is wat je schrijft, maar je maakt er wel je eigen verhaal van.
in kvk is niet beweert dat sinaasappelsap zo heet omdat ze het geen sinasappelsap mogen noemen door de bereidingswijze, in kvk is niet beweerd dat de toegevoegde vitamine c anders of slechter zou zijn, in kvk is niet beweerd dat mandarijnen kleine sinaasappels zijn. dat maak jij er allemaal van

st.victor schreef op vrijdag 15 aug 2014, 14:29:
waarom zou ik liegen, ik wil gewoon duidelijk maken dat je als klant bedonderd word, en de fabrieken op de pakken-sap vitamine c vermeld staat, dat het niet de echte vitamine c is,


natuurlijk is dat wel echte vitamine c. er bestaat namelijk alleen maar 'echte' vitamine c, ook al wordt dat in een industrieel proces gefabriceerd. of denk je nu echt dat de mens niet in staat is dezelfde stoffen te maken als de natuur?
ik zie niet in waarom de klant wordt bedonderd, lees de ingrediëntenlijst er eens op na, dan weet je wat erin zit.
ik vind het best wel slim om eerst het vocht eruit te halen, het dan te vervoeren en dan weer vocht toe te voegen. dat scheelt een hoop aan fossiele brandstoffen.

en maak je niet zo druk om vitamine c, daar krijg je veel meer van binnen dan je daadwerkelijk nodig hebt, ook eet je de hele dag alleen maar van de snackbar. vitamine c tekort bestaat al jaren niet meer in de westerse wereld.

st.victor schreef op vrijdag 15 aug 2014, 14:29:
'n potje vitamine die je kan kopen bij de drogist, is 'n chemische stof, die wordt nagemaakt, sterker nog het hoort in categorie, chemisch


alle stoffen zijn chemisch, wat dat aangaat is de natuur één grote chemische fabriek.
jij bent 1 grote chemische fabriek, er vinden continue chemische processen plaats in jouw lichaam en dat gaat zelfs door nadat je bent gestorven.