Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 16-08-2014 08:32:52
Computers & Telefonie

Upc/scheer&foppen

[quote=gompy2 schreef op vrijdag 15 aug 2014, 16:01]lekkerisdat heeft nog wel een aluhoedje over, wel afgedragen, maar wellicht werkt ie nog wel...
belachelijk! niet waar! als deze versleten is, vouw ik gewoon een nieuwe. heb overigens een https://1.bp.blogspot.com/_v42vyr5po_0/tkerq6pwvri/aaaaaaaaaqg/r84cl7ozgwu/s1600/tinfoil+hat.jpg">nieuw model onder de knie, gaaf hè!?

[quote=czar schreef op vrijdag 15 aug 2014, 15:29]eigenlijk moet je steeds een andere schrijffout in je naam of adresgegevens maken en vast leggen welke gegevens je aan welk bedrijf hebt aangeleverd, dan kun je de oorsprong achterhalen.
mensen zouden ook eens wat vaker niet hun echte gegevens moeten opgeven. zelfs ik heb een ah bonuskaart (zie ik daar gompy2 van de stoel vallen? ;-)), gewoon op naam gezet van iemand die mij toch niet zo ligt :-). never nooit niet dat ik ah mijn gegevens cadeau doe (en ja ik pin dus nooit bij ah, sowieso is cash betalen verstandiger en veiliger ook qua privacy).

verder maak ik online gebruik van het https://en.wikipedia.org/wiki/catch-all">catch-all principe. word je mailadres misbruikt zie je gelijk van welk bedrijf ze dit verkregen hebben.