Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 16-08-2014 11:23:12
Computers & Telefonie

Upc/scheer&foppen

[quote=czar schreef op zaterdag 16 aug 2014, 10:09]
ik kan wel een aparte mailbox bedrijven@mijndomein.nl aanmaken en daar de catch-all op laten binnen komen, dan houd ik het gescheiden van mijn prive-mail.
dat is inderdaad wel tricky, dat je spam gaat krijgen (valt hier vooralsnog nog reuze mee). aan de andere kant kun je de adressen ook weer simpel blokkeren (als je die mogelijkheid hebt) hier laat ik ze doorsturen naar bijvoorbeeld noreply@mijndomein.nl heb je er ook geen last meer van.
als je wel de mogelijkheid hebt tot sub-mailadressen (of hoe je dat noemt) zit je helemaal gebakken (die mogelijkheid mis ik hier).


[quote=gompy2 schreef op zaterdag 16 aug 2014, 10:42]helemaal mee eens.
echter is het niet altijd de schuld van de persoon zelf en waarschijnlijk kan ts er zelf ook niets aan doen maar ze kan er wel stappen tegen ondernemen.
klopt, zeer onwenselijk wanneer ze dit doen.
daarnaast heb ik 'n hekel aan het langdurig opslaan van mijn gegevens of niet makkelijk de mogelijkheid bieden om het te verwijderen (of het enkel niet meer toegankelijk maken, maar gewoon blijven bewaren).

zo is mijn ov-chipkaart verlopen, op ov-chipkaart.nl kun je wel jouw account verwijderen (waarschijnlijk over 5 jaar definitief) maar op ns.nl is dit niet mogelijk. moet je eerst weer contact opnemen met de klantenservices waarbij je al jouw naw gegevens weer moet opgeven.. die ze dus ook weer opslaan en bewaren.


[quote=gompy2 schreef op zaterdag 16 aug 2014, 10:42]ik ben heel blij dat ik jouw leven niet hoef te leiden lekkerisdat, maar daarom ben je nog niet slecht hoor ;-)
wees blij, heb er regelmatig ook veel moeite mee :-).