Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-08-2014 13:26:23
Computers & Telefonie

Upc/scheer&foppen

[quote=diumenge schreef op zaterdag 16 aug 2014, 13:14]die korting krijg je ook op een anonieme kaart.
klopt helemaal, maar op een geregistreerde krijg je nog "speciale" aanbiedingen.
mijn vrouw moest zich ook zo nodig laten registreren en dan krijgt ze mail, 1 keer in de zoveel tijd.
aanbiedingen die echt helemaal nergens op slaan en artikelen die we eigenlijk nooit kopen, en daar zou het voor bedoeld zijn, om te de mensen aanbiedingen te geven van boodschappen die men geregeld koopt, lariekoek.
de laatste, helemaal een lachtertje:

jp, speciaal voor jou op je bonuskaart

voor snelle beslissers 100% korting op bezorg- of servicekosten! doe je boodschappen online en laat ze bezorgen of haal ze op bij één van onze pick up points. deze aanbieding geldt alléén deze week bij bezorgen of ophalen van je boodschappen op woensdag t/m zaterdag*. let op: vol=vol.

*alleen geldig voor mijn bonus-deelnemers. 1 x per persoon. geldig van woensdag 13 t/m zaterdag 16 augustus 2014. tabak, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, loten, beltegoed, statiegeld en emballage zijn uitgezonderd van deze actie. het minimale orderbedrag is 100 euro exclusief servicekosten, bezorgkosten en statiegeld. niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of -acties. algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing.

ah voor snelle beslissers 100% korting op bezorg- of servicekosten!
wordt de e-mail niet goed weergegeven klik dan hier.

van dat soort aanbieding ga je echt van uit je dak hoor.