Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 16-08-2014 15:36:06
Computers & Telefonie

Internet explorer werkt niet meer.

[quote=lekkerisdat schreef op zaterdag 16 aug 2014, 08:10]mooi dat ie niet werkt, tijd voor 'n echte https://www.mozilla.org/nl/">browser.
dat jij nu het advies geeft om de zelfde simpele browser te nemen als ik gebruik, dáár val ik echt van van mijn barkruk, maar dat niet alleen...
mozilla-firefox, dat nog grotendeels door google wordt ondersteund, geadviseerd door jou, dat snap ik niet, maar goed, de wonderen zijn de wereld nog niet uit... ;-)

een beetje zichzelf respecterende paranoia adviseert toch minstens tor, toch?

het open netwerk tor maakt het mogelijk om anoniem op het web te surfen. maar hoe werkt het precies en hoe gebruik je tor? nutech beantwoordt de belangrijkste vragen over het beruchte netwerk.
1. wat is tor?

tor is de afkorting van the onion router, een speciaal netwerk dat gebruikers anonimiseert. er is een browser beschikbaar, de tor browser, waarmee je toegang kunt krijgen tot dit netwerk. simpel gezegd kun je met tor anoniem surfen, geblokkeerde websites bezoeken en via het eigen netwerk van tor naar websites die eindigen op .onion surfen. deze websites zijn niet via een normale browser te bezoeken.

de dienst wordt gebruikt door mensen die bezorgd zijn over privacy en door dissidenten in landen als china, waar veel sites geblokkeerd zijn. de browser is de afgelopen tijd erg populair geworden door alle onthullingen rondom de afluisterpraktijken van overheden. na de onthullingen van klokkenluider edward snowden is het tor-gebruik explosief toegenomen.


de rest van het verhaal is hier te lezen, ook de link voor downloaden.

klik-> http://www.nutech.nl/internet/3852521/tor-diepe-web-en-zo-gebruik.html">tor: dit is het diepe web en zo gebruik je het