Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 17-08-2014 19:44:07
Computers & Telefonie

Veilinghuis/veilingsites

Natuurlijk kan hij wel aansprakelijk worden gehouden. u wordt een nieuw artikel verkocht en u mag ervan uitgaan dat het product geschikt is voor waar het wordt aangeboden.
nu heeft u in feite een non-conform product gekocht. een product dat niet voldoet aan de verwachtingen die u ervan mocht hebben op basis van de overeenkomst.
dat zou ook wat fraais zijn, dan zouden veilingsites gewoon allemaal kapotte troep kunnen verkopen en u zou er verder niets aan kunnen doen.

u kreeg bovendien een product dat binnen 6 maanden na aankoop kapot ging en daarmee wordt er in de wet vanuit gegaan dat dit product al een (nog niet zichtbaar) defect had bij aankoop.

leest u dit klik http://www.thuiswinkel.org/nieuws/derdeverkrijger-heeft-zelfde-rechten-bij-non-conformiteit-als-eerste-koper">hier er ook nog eens op na.

over welke veilingsite heeft u het? publiekelijk een klacht indienen kan de zaak nog wel eens een zetje in de goede richting geven.

denk ook aan klacht.nl en klachtenkompas.nl