Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
dre54 - 18-08-2014 10:21:39
Geldzaken & Recht

Diefstal door postnl of douane

Nou zo'n brief is het totaal niet.hij komt van de gyroscoopweg 10 en er staat een t&t nr. op en een dossier douane nummer op. als onderwerp staat er :inbeslagname namaakgoederen en onder aan de brief staat in het klein: brief inbeslagname namaak 24-03-2014 versie 1.9.
in de brief staat dat de douane ze in beslag heeft genomen en dat ze niet mogen worden ingevoerd en worden vernietigd na een daartoe verkregen opdracht van de officier van justiitie.(er staat geen geldige reden in de brief)
heb klaagschrift ingediend bij de rechtbank want ik heb bewijs dat ze wel mogen worden ingevoerd. alleen stuurt de rechtbank me weer naar postnl en die stuurt me weer naar de douane en die zeggen van niks te weten en dat ik geen klant van ze ben maar postnl en dus dat ik daar maar heen moet.dusssss
op klachtkompas.nl las ik een dergelijk geval waarbij postnl zegt geen inbeslagname brieven stuurt en dat postnl geen dossiernummers heeft van de douane,die dus wel op mijn brief staat.