Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-08-2014 13:54:34
Auto & Vervoer

Electrische fiets

Sinds 6 weken heb ik een koga e- de luxe, met een accu 400 ah. deze e-bike is nogal aan de prijs. maar liefst 5 ondersteuningen, aandrijving op het achterwiel, deze is inclusief accu wel zwaar, maar dat zijn ze allemaal, ik heb hier achterwiel aandrijving gekozen, met voorwiel aandrijving wordt je zo voelt dat getrokken, met achterwiel aandrijving voelt als geduwd worden. ook heb ik met ondersteunig zoals bosch op de trapas geprobeerd, deze geven nogal een hinderlijk geluid.
in een juist gekozen ondersteuning is 80 tot 100 km actieradius geen probleem, ga je in stand 5 rijden dan is het met 40 km. gedaan. goed de ondersteuning gebruiken waar nodig, vlakke weg in de 1 of 2, zware helling in stand 4 of 5 en dan gaat het heerlijk. bij thuiskomst moet de accu weer onder spanning en dat moet altijd. ook geeft deze fiets 3 voorbladen en 10 achterbladen, 30 mogelijkheden, maar dat dat is onzin en niet nodig, 1 blad voor en 7 achter is meer dan genoeg.
fietsen me ondersteuning is aan te bevelen.