Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

NatureTravel
NatureTravel - 18-08-2014 14:26:20
Elektronica & TV

Hdmi

Dat is feitelijk onmogelijk, omdat de afstandbediening van uw tv over veel meer functies beschikt dan die van caiway, die slechts een aantal basisfuncties heeft.

veel succes met tv van caiway. bereid u vast voor op zeer regelmatig resetten van de settopbox (kastje dat tussen internet-router en de tv zit).
in onze gemeente heeft 60% van de caiway-klanten de stekker er uit getrokken en is men over gegaan op andere aanbieders. het was altijd zo druk met klachten in de service-winkel van caiway, dat de werknemers er gek van werden en de service-winkel vervroegd gesloten is. de klanten die zij nog hebben zijn voornamelijk senioren die zich geen andere uitweg weten.