Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brianvoss - 18-08-2014 16:32:48
Computers & Telefonie

Vodafone inruildeals bedrog?

Beste allen,

helaas heb ik hetzelfde zaak nu lopen tegen vodafone inruildeals waarbij nog geen betaling is ontvangen. mij toestel samsung galaxy s4 is opgestuurd begin juli en na een week geen ontvangst bevestiging ontvangen van vodafone inruildeals. hierbij had ik contact gehad met de bezorgingsdienst van postnl en volgens hun was het pakket afgegeven. dus na bevestiging van postnl weer contact gehad met de vodafone inruildeals en toen zijde ze dat ze het niet hadden ontvangen. best raar en belde nog een keer en sprak een collega van hem en hij zij dat ze het wel hadde ontvangen.

na de derde gesprek had vodafone inruildeals gezegd dat ze de telefoon spoedig gingen nakijken en na een week kreeg ik uiteindelijk een bevestiging of ik akkoord ga voor de waarde van de toestel. op dezelfde dag van ontvangen heb ik een akkoord gegeven maar na een week nog geen reactie. ik weet niet wat spoed is bij hun maar inmiddels ben ik 4 weken verder.

dus weer gaan bellen en vierde gesprek voor de status en hun zijde dat ze een mail hadden gestuurd voor betalen van de bedrag maar dat ze wachten op de status van financiële afdeling. hierbij hadde ze een spoed in de mail gezet naar de financiële afdeling zeggen ze. maar tweifel hierover meer.

inmiddels was het augustus en ging ik op vakantie en na de vakantie nog steeds niets en had op 8 a 9 augustus weer gebeld vanuit mij vakantie. helaas dezelfde reactie en geen beweging.

week later twee mails uitgestuurd waarbij geen reactie en vandaag maar is weer gebeld en nog steeds dezelfde status. voor mij zijn ze tot nu toe oplichters en beloftes die niet nakomen.

zal bij deze ook geen toestel meer opsturen en iedereen afraden van de vodafone inruildeals aan mee te doen. ik hoop ook via deze weg dat ze de betaling o.a. afronden.

mvg brian