Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 18-08-2014 17:09:37
Geldzaken & Recht

Hoe kom je af van www.huurbegeleiding.nl ?!


je moet niet steeds overal op reageren, dat is compleet zinloos.

1 keer goed duidelijk maken dat er geen overeenkomst tot stand is gekomen en je geen gebruik wenst te maken van hun diensten. verder aangeven dat voor jou daarmee de zaak af is en je geen correspondentie in welke vorm dan ook meer van hen wenst.

als je een rechtsbijstandsverzekering hebt kun je daarmee contact opnemen, die kunnen jouw kant behartigen en een goede brief voor je schrijven.

je loopt wel kans dat ze een incassobureau op je dak sturen, maar daar zou ik me niet druk om maken. ze zullen naar de rechter moeten stappen om hun gelijk te halen.
maar als ik je zo inschat sta je zelf niet erg sterk in je schoenen, je maakt je al druk om een factuurdatum. je moet de strijd wel aandurven natuurlijk en je leven er niet te veel door laten beïnvloeden. die lui zijn het niet waard.