Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diamond
diamond - 18-08-2014 19:55:05
Geldzaken & Recht

Hoe kom je af van www.huurbegeleiding.nl ?!

[quote=sgrootje schreef op maandag 18 aug 2014, 18:56][quote=diamond schreef op maandag 18 aug 2014, 17:04][quote=sgrootje schreef op zondag 17 aug 2014, 17:45]ok, dus iemand verleend een dienst (het zoeken naar een passende woning omdat u dat zelf niet wilt) en verwacht dat dat gratis gaat ;), zo werkt het helaas niet. tevens staat er heel duidelijk dat de diesnt 19,95 kost.

en er staat al helemaal nergens dat het gratis en voor niks is. je hebt als consument ook gewoon onderzoeksplicht.

ja, sommige mensen vergissen zich wel eens ja.
overkomt blijkbaar nooit iemand, hé?
daar heb ik het ook niet over, want daar vroeg ik niet om.
zoals ik schreef, had ik graag wat advies en tips, hoe hier mee om te gaan.
niet om mij nog even de les te lezen, denk je nou echt dat ik zelf niet vind dat het dom was om niet goed te lezen en dan te klikken?



hmm ik heb je nergens dom genoemd en ik hoop dat je ervanaf kan komen, simpelweg omdat ik het sowiezo hele vreemde dienstverlening vindt. het vreemde vind ik wel dat soms mensen maar blind alles accepteren (en tekenen) zonder te weten waarvoor. ik heb laatst iemand recht in zijn gezicht uitgelachen die een formulier invulde voor een bepaalde website, en er later achter kwam dat er geld was geincasseerd. ik denk wel 2x na voor ik ergens mijn rekeninnummer achter laat.

verder on topic: mijn alarmbellen gingen meteen af bij het zien van deze website.

- inkomenseisen voor een huurwoning zijn ook deels voor jezelf (als je meer dan de helft alleen al aan huur betaald, houd je wienig over voor gas, licht, eten etc).
- waarom zou ik door een website 19,95 te geven, opeens niet meer een inkomenseis hoeven hebben? al zou het direct bij de werkgever opgeeist worden, blijven je andere rekeningen ook doorlopen. je snijd jezelf dus in de vingers.
- het vinkje dat je 19,95 gaat betalen

vergissen is menselijk, maar probeer ook een beetje kritisch te zijn naar wat je de cloud inpompt. ze kunnen alleen een factuur en duurwaarder sturen naar het adres dat jezelf hebt opgegeven.

ik hoop overigens wel echt voor je dat van zcar zegt gaat werken, omdat het een beetje vreemd eruit ziet allemaal. het belangrijkste is dat je voor jezelf een dossier gaat opbouwen waarin je alles bijhoud wat je met die gasten correspondeerd. en probeer hun te laten aantonen dat jij degene bent geweest die het is aangegaan, en niet toevallig een buurman die een geintje wilde uithalen (ook die dingen gebeuren, ooit heeft iemand mij aangemeld voor een senioren-pretpakket - ben net 25 - was een leuke grap, maar een drama om er weer vanaf te komen omdat er nog een addertje onder het gras zat)


hoi,
ik begrijp je helemaal, maar ik had zelf nooit gedacht dat ik zo stom zou zijn.
ik heb het gewoonweg niet gelezen, omdat ik te druk bezig was met een woning te zoeken.
en, omdat je bij de meeste websites, je rekeningnummer moet invullen, wat ik dus al nooit doe, dacht ik, dit kan geen kwaad.
want hierbij stond alleen dat je je naam,adres,postcode,etc. moest invullen.
niks van een rekeningnummer. daarom had ik ook niet nagedacht bij een factuur die ik via email zou krijgen.. maargoed..
hopen dat het alsnog gaat lukken..
bedankt voor je reactie!:)