Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 18-08-2014 21:17:16
Geldzaken & Recht

Hoe kom je af van www.huurbegeleiding.nl ?!

[quote=diamond schreef op maandag 18 aug 2014, 20:56]nee,alleen dat ik een maandelijkse bijhorende factuur ontvang....

slechte zaak. dan wordt het wel heel moeilijk te bepalen welke maand je wel en welke maand je niet hebt betaald. het enige waar je het dan aan kunt zien is de factuurdatum, maar je hebt nu 2 verschillende facturen met dezelfde factuurdatum.

de factuur voldoet dan ook niet aan de regels van de belastingdienst http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/administratie_bijhouden/facturen_maken/factuureisen/">klik
voor een abonnement geldt http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/administratie_bijhouden/facturen_maken/factuureisen/aangepaste_regels_facturen/u_levert_op_basis_van_een_doorlopende_overeenkomst">klik.
kortom ze moeten de periode wel degelijk noemen.
een factuur is een officieel document, geen vrijblijvende kennisgeving.

ik zou er niet op reageren en beide facturen bewaren.
heb je mooi wat in handen voor later.
neem gewoon contact op met je rechtsbijstand en geef hen wel door dat je 2 vage facturen hebt ontvangen waarbij het lijkt alsof je een dubbele rekening hebt ontvangen.