Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2014 12:25:29
Auto & Vervoer

Electrische fiets

Als ik je een goede, stabiele, betrouwbare fiets mag aanraden koop dan een really te koop bij
bike totaal die vind je door heel europa ook in nederland natuurlijk. die laten deze fiets zelf maken bij kalkhof. wij hebben hiervoor de sparta ion gehad en ontzettend veel ellende.
koop nooit een fiets met een computer. koop een fiets met een midden motor voor de stabiliteit.
er zijn veel mensen die vallen op fietsen met draaien op een motor in het voorwiel
realley is eigenlijk een kalkhof ook die is goed want het is dezelfde fiets.
ik kan op mijn fiets 150 km fietsen en mijn man kan 120 km rijden . ik heb voor 100,-euro meer een zwaardere accu genomen omdat ik altijd in de hoogste ondersteuning rijd.
bij de ene fiets moet je hem na iedere beurt opladen en bij het andere merk eerst een paar keer leeg rijden ,vraag daarna. koop hem niet met hoge korting want daar is de service slecht en dat geeft een hoop narigheid en ergernis uit eigen ondervinding.
de realley en kalkhof is ook eenvoudig in het buitenland te repareren door fietsenmakers en dat is niet bij de anderen zo. die moeten hier in nederland gerepareerd worden.
ook kan je zonder motorondersteuning makkelijk fietsen dan lijkt het op een gewone fiets. andere fietsen gaan dan heel zwaar.
als je een helling oploopt met de fiets aan de hand kan je op een knopje drukken dan krijg je ondersteuning van de fietsmotor. wij zijn lyrisch over de really en hebben ze nu ruim een jaar. nooit problemen gehad, heerlijke fietsen.