Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 19-08-2014 18:45:26
Huishouden & Energie

Afsluiten van vve blokverwarming

[quote=jeffreybeker schreef op dinsdag 19 aug 2014, 18:13]ik wil geen kachel in huis plaatsen maar vloerverwarming op stroom ter vervanging van de blokverwarming deze verbruikt namelijk niet veel als je een goede neemtja dan wordt het duidelijk anders. de vraag is dan hoe lopen de bestaande verwarmingsleidingen van de blokverwarming die je wilt verwijderen in je woning.
heb je standleidingen van onder naar boven door de vloeren, dan kun je die niet zomaar afsluiten en afdoppen want, afhankelijk hoe je woont, dan hebben de boven en onderburen geen aanvoer en retourleidingen meer, dus dat gaat niet.
de eigen radiatoren zou misschien kunnen, afhankelijk hoe de hele situatie is, maar dan nog heb je met een geheel andere moeilijkheid te maken, de vve en de andere bewoners.
als jij de leidingen in je woning wilt gaan blinderen, moet overal de druk er af, sowieso in dezelfde verticale laag woningen als waar jij woont, de leidingen moeten geleegd en later weer ontlucht worden.
op zich hoeft dat geen belemmering te zijn, maar eigenlijk kan ik de situatie zo met de paar woorden die jij schrijft niet goed inschatten.
ik vraag me af,waar begin je aan, maar misschien ben ik te pessimistisch en hebben andere betere ideeën, tenslotte is dit een vraag en antwoord forum.
ik wens je wel succes in ieder geval, en sterkte..