Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeannesnoeren - 19-08-2014 18:49:33
Geldzaken & Recht

Parkeerboete onterecht

[quote=mickey3003 schreef op dinsdag 19 aug 2014, 17:01]beste jeanne,

fijn om te horen dat er meer mensen zijn die ook hebben gezien dat het niet (duidelijk) is aangegeven dat er 1 euro parkeergeld betaald moest worden. ik heb bezwaar ingediend in den haag bij de heffingssambtenaar voor de gemeente tilburg. adres staat op boete. heb ook bericht gekregen dat het in behandeling is maar tot 6 weken! kan duren. boete moet natuurlijk binnen 2 weken betaald zijn ook bij aantekening van bezwaar. typisch nederlands weer. in duitsland hoeft de boete nog niet betaald te worden zolang er bezwaar aangetekend is en er nog geen uitspraak is. door de boete (voorlopig) te betalen beken ik immers indirect schuld en is de kans dat ik het bedrag ooit nog terugzie dus nihil. ga de boete dus ook niet betalen.

ik zou de boete wel betalen want als je deze zaak verliest moet je nog meer betalen. als je dit wint krijg je je geld gewoon terug. wij gaan wel betalen maar dienen wel bezwaar in. ik vind het belachelijk dat sommige mensen denken dat wij geen euro willen betalen voor het parkeren. iedereen weet als parkeren niet betaald dan krijg je een bekeuring. je gaat toch geen risico nemen voor een euro! er stond gewoon niets aangegeven op dat terrein dat je moest betalen. ik hoop voor jou en voor ons en de vele andere die volgen dat we dit winnen want dit is nietmeerlijk.