Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 20-08-2014 10:13:36
Geldzaken & Recht

Id kaart

[quote=pieterwolters schreef op dinsdag 19 aug 2014, 19:13][quote=lekkerisdat schreef op dinsdag 19 aug 2014, 13:07][quote=pieterwolters schreef op maandag 18 aug 2014, 23:41]uiteindelijk zijn dit soort dingen het gevolg van de onderbuik van nederland die steeds vaker vraagt om eigen rechter te gaan spelen.....
en hoe zou dat nu toch komen?

omdat de beschaving zover is gekelderd dat velen niet meer in staat zijn om normaal na te denken en in plaats daarvan een handelt naar wat de bruine drap in de maag- en darmstreek aangeeft en alles wat riooljournalisten van de telegraaf en geenstijl voor zoete koek aannemen.

was er al bang voor dat je het niet zou begrijpen. iemand die normaal kan denken weet dat dit komt omdat justitie niet cq niet correct optreedt.
maar dat vertellen ze dan weer net niet in jouw geliefde nos journaal..