Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-08-2014 13:49:56
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij een bedrijf

@zoekster,

ts. heeft nog op geen enkele vraag een antwoord gegeven.
onbekend is ook of de auto met of zonder garantie is gekocht, maar gelet het merk, het type en de aankoopprijs betreft het een auto van tenminste 14 jaar oud, met wee tik veel hoeveel km. op de teller. hier zal de garage naar alle waarschijnlijkheid geen garantie op hebben gegeven en het lidmaatschap van de bovag staat hier dan ook buiten.
van alfa romeo is al bijna 105 jr. bekend dat ze, zelfs nieuw en zo uit het doosje, maar zeker bij de wat oudere modellen zeer storingsgevoelig zijn, met name de elektronica is de grootste zwakke schakel.
een dergelijke auto kopen zonder een aankoopkeuring door de anwb, dat is pas echt naïef
een jurist inschakelen is duurder dan de waarde van de auto en zonde van het geld.

advies aan ts. : hoewel het een heel sportief uitziend model is toch maar heel snel opruimen en een betrouwbaar autootje kopen.