Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

h19l49
h19l49 - 20-08-2014 15:17:33
Huishouden & Energie

Houten tuinset

[quote=tenormin schreef op dinsdag 19 aug 2014, 19:25]hoi komsja, wat je beschrijft hoe je tuinset er nu al zo uitziet is heel simpel te verklaren (daar kom ik weer): dit hout is gewoon niet goed behandeld, de originele boomstammen (tja, dat waren je tafel en stoelen echt) heeft eenvoudigweg niet de tijd gekregen om lang genoeg in het water te liggen (zoekster zal wel denken: hebbie niks anders) en dan komt de hars eruit en trekt het krom. is hartstikke lullig te schrijven maar een tafel en 6 stoelen voor €550,00 is uiteraard een smak geld maar....heel eerlijk? je had dan beter een tweedehands set uitgewerkt houten zit genot kunnen kopen. maar wehkamp zal best voorbij komen.

@carola.83 welke kunststof heb jij op het oog dat niet stuk te krijgen is? ben al door jardin en diverse andere stoelen door "de poten gezakt". nee, niet door mijn gewicht. dat kunststof wordt immers ook door de zon aangetast? en ja, als er schroeven te strak worden aangedraaid krijg je gelijk een krak, maar loopt er door deze handeling geen hars uit de tafel en stoelen

ik heb hier een tuinset van hartman die nu al 15 jaar buiten staat het gehele jaar door en er mankeert nog niets aan.
en de buren hebben een set van jardin en die iets niet minder.
dus jouw verhaal is wel erg negatief.