Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-08-2014 20:40:04
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij een bedrijf

[quote=mein33 schreef op woensdag 20 aug 2014, 14:14]

geen keuring, waarschijnlijk (speculatie) geen garantie, daar zal geen enkele jurist brood in zien, zelf niet een broodje zonder beleg.
als je mijn link leest , die gaat over een auto van 12 jaar oud, €1750,- zonder garantie en zonder keuring zie je dat wat je zegt niet klopt. daar heeft een advocaat zeker een broodje met beleg in gezien.

waarom zou je eigenlijk een aankoopkeuring moeten laten doen, als de professional, de garagehouder, dagelijks auto's keurt en nakijkt om zijn producten te verkopen? je denkt toch niet dat een garagehouder zijn auto's blind verkoopt? de aangeboden inruilauto wist hij toch ook op waarde te schatten? croon wist heus wel dat de koppeling is doorgerot en dat de remschijven enz. waardeloos zijn.
niet voor niets gaat hij net onder de 4500 euro zitten. zo hoopt hij ermee weg te komen.
en dat vermanende vingertje 'maar ja, dat kost centjes', waarom zou je niet mogen vertrouwen op de expertise van een professionele verkoper? tenzij de verkoper onbetrouwbaar is?

en kijk eens wat croon op zijn eigen site over zichzelf zegt. http://www.autobedrijfdecroon.nl/default.php?id=11">klik

wij reparen voor alle verzekeringsmaatschappijen zorgvuldig de schade aan uw auto. tijdens het repareren van de schade kunt u de beschikking krijgen over een leenauto. onze schade werkplaats voldoet aan alle eisen van deze tijd en wij doen alles in eigen beheer.

ook voor uitdeuken zonder spuiten en een grondige poetsbeurt kunt u bij ons terecht. vraag naar onze aantrekkelijke prijzen!

er komen zelfs mensen bij hem schade repareren en dan zou hij de klant niet kunnen vertellen wat er met zijn eigen tweedehands auto's mis is? lijkt me sterk!

jij weet helemaal niet of geen enkele jurist daar geen brood in ziet, dat is weer speculeren.

en dan iemand adviseren om maar weer een nieuw autootje te kopen, dat is makkelijk gezegd. maar die centjes kunnen wel eens op zijn.