Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 20-08-2014 22:17:02
Huishouden & Energie

Seats and sofas koop contract ontbinden?

S&s is toch dat bedrijf dat altijd aan het opruimen is?
je blijft natuurlijk ook opruimen als je steeds weer rommel binnen haalt :-)

ik meen dat ts gewoon zijn aanbetaling kan terug eisen.
s&s is in de gelegenheid gesteld het probleem op te lossen. van hun eerste oplossing het door een meubelmaker te laten herstellen gaven ze zelf al aan dat dat niet de kwaliteit zou opleveren die de klant zou mogen verwachten. hun tweede oplossing zou weer 12 weken levertijd betekenen.
beide oplossingen zijn niet redelijk en derhalve is het logisch dat ts daarmee niet akkoord is gegaan. ts heeft dus recht zijn aanbetaling retour te krijgen.
overigens mag een bedrijf tot 50% aanbetaling vragen, dus daar is s&s wettelijk niet over de schreef gegaan. de klant hoeft er niet mee akkoord te gaan, maar dan zal hij een andere meubelzaak kunnen opzoeken (hetgeen beter geweest was in dit geval).

heeft u een rechtsbijstandsverzekering, zet die dan maar aan het werk.
zo niet, dan eens een gepeperde aangetekende brief sturen, met handtekening retour, naar het hoofdkantoor en gericht aan de directie. http://www.detelefoongids.nl/seats-and-sofas-nederland-hoofdkantoor/wp46008993/9-1/">klik hier voor de adresgegevens.