Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 20-08-2014 23:28:55
Geldzaken & Recht

Factuur zonder overeenkomst

[quote=tijger1 schreef op woensdag 20 aug 2014, 23:02]die glasboer staat niet sterk. maar de ts wilde toch echt die ruit laten vernieuwen. het kon hem helemaal niets schelen wat het kostte, want hij dacht dat het verzekerd was.
dat is waarschijnlijk de redenatie van uniglas geweest.
och, de klant is toch verzekerd, dus de prijs zal hem worst wezen.
dat is hun probleem, er was geen opdracht noch een overeenkomst, punt!

[quote=tijger1 schreef op woensdag 20 aug 2014, 23:02]
als hij het echte contactformulier had gebruikt, zou het natuurlijk anders liggen. je gast toch geen schade melden bij een bedrijf als je het niet door dat bedrijf wilt laten repareren?

ik wel hoor. en liefst bij 5 bedrijven tegelijk.
dan eens zien welke de beste deal heeft voor mij. en als ik verzekerd ben, dan geef ik ook mijn polisnummer op. een goede deal is meer dan alleen de prijs. misschien is er een aanbieder die alvast met mijn verzekering kan regelen dat ik mijn eigen risico niet hoef te betalen? of maar de helft. of een bedrijf dat me beter glas levert, of een bedrijf dat snel levert, of een bedrijf dat in de avonduren komt als ik thuis ben, verzin het maar.

[quote=tijger1 schreef op woensdag 20 aug 2014, 23:02]hij meldt een schade, komt er achter dat ...
juist, hij meldt een schade en niets meer dan dat. geen opdracht, geen overeenkomst, dus geen enkele reden tot betaling. dat zal dat iso-certificaat van hen toch vast ook wel aangeven.