Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 21-08-2014 11:29:05
Huishouden & Energie

Houten tuinset

@wimmi

als ik het over duurzaamheid van hout heb, heb ik het over duurzaamheid van hout en niet over de vraag hoe het wordt geproduceerd.
het gaat mijn om het stoffelijke (dus over het antwoord op de vraag of het hout geschikt is voor bepaalde toepassingen).

ik weet eigenlijk best wel veel van hout (voor een amateur).
er is een club die zich bezighield met hout en daar was ik enige decennia lang lid van. nehosoc. ik denk dat die club nog wel bestaat. die hobby heeft me vooral naar zuid-oost azie gebracht maar het hout kwam ook mijn kant op :)
ik heb mooie boeken over hout en kwam vaak bij het (voormalige) houtvoorlichtingsinstituut (later centrum hout) en ik raad een ieder die wat meer van hout wenst te weten het houtvademecum aan (misschien tegenwoordig onder een andere naam uitgebracht).

ik heb ook ervaring in het verwerken van hout en vooral hout uit zuid-amerika en maleisiƫ. dat is pas hout ~ vaak loodzwaar.

ik denk dat we een beetje langs elkaar heen praten... maar dat vind ik niet erg.