Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
markbuissink - 21-08-2014 15:16:48
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij een bedrijf

Mijn dank aan zoekster voor alle informatie en begrip.

de recensie in de autoweek heb ik geschreven na de drama van de koop bij jan de croon. ik heb inderdaad geen keuring laten doen bij de koop van de auto. ik heb wel mijn eigen belangrijke punten gecontroleerd.

met betrekking tot alfa romeo, deze auto's hebben inderdaad een naam. maar kijk eventjes waar alfa romeo wordt gebouwd? fiat! kijk hoeveel mensen probleemloos fiat rijden tegenwoordig. best veel. echter de naam alfa blijft bij heel veel mensen in het archief staan met vermijden want. geschiedenis blijft zich herhalen terwijl dat tegenwoordig niet meer nodig is want fiat bouwt geen slechte autos meer.

de gtv is roestvrij. de problemen qua elektronica die ontstaan zijn komt voort uit de zekeringkast die compleet verbouwd is. het boekje kan je net zo goed weggooien want het schema klopt toch niet meer. de kortsluiting van meerdere groepen in het kastje zorgt voor elektronica problemen. dit heeft jan de croon echt geweten want ze zijn er mee bezig geweest. dit hoor je te vertellen bij de verkoop en ze hebben dit oprecht verzwegen. er zat ook nog een alarm op die volgens hun eruit was maar toch af gjng. het gaat mij niet om een paar reparaties maar om de talloze. een gebruikte auto heeft meestal gebreken maar niet zoveel.
kapot vliegwiel
kapotte koppeling
lekke koppelingscilinder
airbag klokveer (gesloopt door hun door stuur verkeerd aan te sluiten
lichtschakelaar 3de door verkeerd aansluiten stuur van hun
verrotte remleidingen
verotte schijven
verrotte blokken
niet werkende airco (werkende airco volgens hun)
lekkage kofferbak (antenne afvoer gootje niet goed erin gedaan door hun)
lekkage kofferbakslot
los hangende spiegel
deur links veer van het slot kapot
airbag storing
storing in verlichting, radio claxon dashboard verlichting elek ramen door zekeringkast
kapotte sensor airvalve (soort luchtmassameter)
kapot glasklephuis.

moet ik nog even doorgaan?
zij zouden dit oplossen maar ze hebben dat niet gedaan, moest het zelf maar gaan doen en lieten me zitten.
enige wat ze hebben gedaan is de km tellers maken en 8 weken zijn ze ermee bezig geweest. ik vraag me dan sterk af wat dan vakkundig personeel is en of deze garage bovag keurmerk verdient. naar ijn weten ben je een oplichter en geen garage waardig. binnen 8 dagen als je iets koopt met bon mag je het terug brengen. k wilde me oude auto terug aar kreeg het niet o dat ze het zouden fixen.