Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 22-08-2014 11:01:25
Computers & Telefonie

Verkeerd product geleverd en dan ook not 20 euro annuleringskosten


model, type, het maakt allemaal niks uit. u kunt gebruik maken van uw bedenktijd.
volgens de wet kopen op afstand kunt u binnen 14 dagen na ontvangst het product, zonder opgaaf van redenen, terug sturen. voor wat betreft de verzendkosten geldt hetvolgende:

u betaalt de verzendkosten voor het terugsturen van het product. dit hoeft alleen als de verkoper u van te voren heeft geïnformeerd over die kosten. heeft de verkoper u niet laten weten dat u verzendkosten moet betalen als u het product terugstuurt? dan moet de verkoper de verzendkosten die u maakt om het product terug te sturen betalen.
u krijgt uw aankoopbedrag terug als u gebruik maakt van uw bedenktijd. hebt u bezorgkosten betaald om het product thuis afgeleverd te krijgen? dan moet u die kosten ook terugkrijgen.
bron http://www.consuwijzer.nl/elektronica/kopen-op-afstand/ik-stuur-product-terug-moet-ik-verzendkosten-betalen#na-13-juni">klik

[edit redactie]