Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flintstones - 21-08-2014 19:01:18
Huishouden & Energie

Mspa bubbelbad

Het volgende antwoord kreeg ik van welkoop:

ik heb contact gehad met ons hoofdkantoor van welkoop in ede.

zij hebben de volgende regeling kunnen maken met de leverancier van de m-spa , interhiva b.v.

de regeling van de m-spa is als volgt:

de consumenten, welke na 1 augustus 2013 een van ons afkomstige m-spa hebben gekocht worden op de navolgende wijze voor 75% van het aankoopbedrag *  gecompenseerd.

voor dergelijke aankopen tussen 1 augustus 2012 en 1 augustus 2013 bedraagt de compensatie 50%^van het aankoopbedrag.*

voor dergelijke aankopen gedaan voor 1 augustus 2012 bedraagt de compensatie 25%^van het aankoopbedrag.*

de voorwaarden waaronder het aankoopbedrag gecompenseerd wordt zijn:

·         de complete spa dient te worden ingeleverd bij de winkel waar hij werd aangekocht en bij het inleveren dient de aankoop bon/nota te worden meegeleverd.  zonder aankoopbon / nota wordt de spa niet geaccepteerd.

 

·         het terug te betalen bedrag wordt uitgekeerd in waardebonnen (cadeaukaarten), welke binnen 12 maanden kunnen worden besteed bij de welkoop/boerenbond winkels.

 

in het geval de consument de m-spa  in wil ruilen voor een originele portable maax spa of california cooperage spa dan kan hij contact opnemen met interhiva b.v. afdeling  verkoop. interhiva geeft bij aanschaf van de portable spa het volledige aankoopbedrag van de m-spa als korting op de maax spa.(tel.nr. afdeling verkoop (0342-492194).

interhiva b.v. geeft bij aanschaf van de portable spa het volledige aankoopbedrag van de m-spa als korting op de maax spa.

 

·         de inruilactie geldt gedurende de maanden augustus en september 2014