Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 21-08-2014 19:59:25
Voeding & Gezondheid

Is vemma oplichterij of een echte business

[quote=michael2014 schreef op donderdag 21 aug 2014, 14:58]ik ben zelf in december gestart met vemma .. nu een paar maanden later heb ik meer dan 10.000 euro verdient met deze partime business. en onthoud goed je hoeft niet iedereen te benaderen uit je vriendenkring of familie. je kunt ook mensen ontmoeten op het internet ;)
even een paar opvallende uitspraken:
- december / nu een paar maanden later
- 10.000 eurootjes
- goed onthouden / niet iedereen... in je enz.

acht maanden worden hier ingekort naar een 'paar' maanden.
waarschijnlijk zullen op deze wijze ook wel andere zaken 'veranderd' worden.

10.000 eurootjes.... afgezien van het feit of dit überhaupt waar is en of men daar trots op moet zijn, om je familie en vrienden zo te balazeren, heb ik dan toch zo mijn twijfels of dit allemaal wel netjes opgegeven wordt aan de belastingdienst.
of bent u er ook nog trots op, dat dit (al dan niet alles) zwart gedaan wordt?

en als je je familie en vriendenkring of flink heb uitgezogen, belazerd, gehersenspoeld (geef het maar een naam) of wilt sparen voor deze onzin, kun je altijd nog verder op internet.

met dit laatste hoef je je ook niet schuldig te voelen. het zijn tenslotte toch maar 'vreemden'...... ;-) ;-) :-), of niet?

vooral met die uitspraak: "en onthoud goed je hoeft niet iedereen te benaderen uit je vriendenkring of familie." geeft dieze persoon indirect aan, dat het (netjes gezegd) niet klopt waar men mee bezig is. zeg maar: voor de gek houden, belazeren.
fijn om zo iemand in je familie te hebben, die zo redeneert.