Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

John1313
John1313 - 22-08-2014 15:31:56
Computers & Telefonie

Verkeerd product geleverd en dan ook not 20 euro annuleringskosten

Dit staat er op hun website:
retourneren bij trendy computers kunt u uw aankoop binnen 7 dagen ruilen of retourneren. bij de aankoop van producten heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende zeven dagen. deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. u mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. indien u een product wilt retourneren dient u dit samen met de originele factuur en reden van retour binnen de vastgestelde retourtermijn van 7 dagen terug te sturen naar: trendy computers t.a.v.: retouren nieuwstraat 47-7 4524 ec sluis nederland

dus niks over verzendkosten of administratiekosten. beiden kunnen ze dus niet berekenen en u moet gewoon het gehele bedrag inclusief betaalde verzendkosten terug ontvangen na retourneren zonder opgaaf van redenen.

ik weet niet waar u woont maar als het te doen is zou ik een bezoekje brengen en tegen inlevvering van da galaxy direct cash geld terug eisen.