Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 22-08-2014 16:45:14
Auto & Vervoer

Verzekering

Welke verzekeraar?

een canta die nauwelijks gewicht heeft is vrijwel overal voordelig.

maar de omgebouwde auto's zijn veel zwaarder en diverse rekenen een kg tarief want een zwaardere kan meer schade aanbrengen aan tegenpartij dan lichte.
het is dus de wa verzekering die je voor aankoop moet zoeken.

er zijn al verzekeraars die elke 25 km en 45 km voor maar e12,- per maand dekken.
dat is dus kale wa en verder niets.

wel loop je bij deze zeer voordelige verzekeraar bij meerdere schades of twijfelachtig rijgedrag het risico geroyeerd te worden dus netjes en zorg dat er geen claims komen want dan moet je naar een vele malen duurdere.

ook de persoon, leeftijd en rijervaring en een auto van 80% korting er naast zal eerder deze krijgen dan puber van 18 die voordelig uit wil zijn zonder motorrijtuigenbelasting en jaarlijkse apk.
verder zitten er vele jongeren tussen die de snelheidsbegrenzer er weer uit halen en daardoor juist extreem veel schade kunnen veroorzaken.

daarom, wat is je leeftijd, heb je elders no claim opgebouwd want de goedkoopste verzekeraars accepteren niet iedereen helaas.