Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2014 09:42:02
Auto & Vervoer

Fietsen v.d aldi

Ron530 schreef op zondag 24 aug 2014, 09:36: tad'n schreef op zondag 24 aug 2014, 09:25: mijn ouders hebben dit jaar vouwfietsen van de aldi gekocht, ze zagen er leuk uit. maar met het fietsen ging het minder goed, om de paar meter moesten ze stoppen om het stuur en zadel weer op de goede hoogte te zetten. tijdens het fietsen vielen er ook onderdelen eraf. zag er vanaf ren afstand wel komisch uit. trouwens veel plezier met jullie fietsen.
daarom is het nalopen van alle bouten en moeren ook een must. in de fabriek worden ze in no time gemonteerd (dat geldt voor elk merk) dus is de kans groot dat onderdelen maar half vast gedraaid zijn.

bedankt voor je info.

maar bij mijn ouders glijdt de zadelen stuur iedere keer in het frame. ik heb zelf deze ook al meerdere keren heel vastgedraaid, maar na een paar meter glijdt de zadel weer naar beneden.