Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2014 10:15:35
Elektronica & TV

Plakplaatjes(vignet)op mijn beeldscherm(tv

Zwaardvis schreef op zondag 24 aug 2014, 08:43: er komt een tijd dat de hele boven-zij-en onderkant vol met logo's van sponsors komt te staan
klopt, aangezien door het fenomeen live-tv-pauze en hd-recorders, steeds minder mensen reclames zien.
echter zo ver zal het niet komen, nog 'n paar jaar en is het einde tv in de huidige vorm. aangezien het merkwaardig is dat hun bepalen wanneer jij iets kunt zien. dan kun je in het geval van de npso dubbel gaan betalen rechtstreeks (wat ze nu al willen (npso+), maar verre van 'n succes is, niet meer dan terecht) en via de belasting.
huidige regeringspartijen zullen overigens eerst nog miljoenen in de npso pompen voordat de stekker er definitief uitgaat, hun meest belangrijke indoctrinatie-kanaal zullen ze niet zomaar opgeven.