Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-08-2014 12:11:41
Computers & Telefonie

Getallen sorteren in excel

Zwaardvis schreef op zaterdag 23 aug 2014, 16:04: dan krijg ik een cijfer zoals: 0,5791 en dan kan ik verder niets meer

wat bedoel je, blijft excel hangen? of weet je niet hoe verder? je moet de functie naar alle 2500 cellen in de b kolom kopieren. zoals al in de 1e entry gezegd verschijnen er dan overal van dat soort getallen tussen 0 en 1. willekeurige waarden. vervolgens klik je ergens in kolom b en sorteert met de a-z functie van laag naar hoog of van hoog naar laag. de a kolom verandert dan mee in een wilekeurige volgorde. maar als je al heel veel jaren met excel werkt weet je dat vast wel.

héél erg bedankt zwaardvis, ik ben hier echt erg goed mee geholpen. het werkt!!

ik was op een dwaalspoor gekomen door de getallen zoals: 0,5681 ik dacht wat moet ik daar nou mee? maar toen ik verder ging viel het kwartje. echt snappen doe ik de formule niet maar ik ben er mee geholpen