Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 24-08-2014 13:57:33
Geldzaken & Recht

Geld teriggaaf actie samsung galaxy tab 3

Meestal maken de leveranciers reclame met de kortingsprijs, dus als ze 'm bijvoorbeeld voor € 229,00 verkopen, dan staat er als prijs € 179,00*.

en bij het sterretje staat dan dat het de prijs is ná de cash-back. als dat er zoiets bij stond mag je er van uitgaan dat het een model is dat meedoet. dus als dat het geval was dan kan je de leverancier er op aanspreken. als je 'm 'gewoon' besteld hebt zonder dat ze iets zeiden over de cash-back kan je niet bij de leverancier terecht en is het eigen verantwoordelijkheid.

ik wist dat ook niet van die ean codes, heb laatst voor iemand zo'n cash-back aangevraagd en dat ging prima. maar dat adverteerde de leverancier (mm) er dan ook mee. daarentegen deelde typhone een tijdje geleden gratis deze tablets uit, en daar zat uiteraard geen cash-back op...

waar heb je 'm besteld dan?