Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 24-08-2014 15:27:54
Huishouden & Energie

Aardlekschakelaar

[quote=zwaardvis schreef op zondag 24 aug 2014, 15:21]eneco? ieder huis kan makkelijk een andere leverancier hebben. is dit niet iets voor de netwerkbeheerder enexis of liander of zo. of de plaatselijke elektromonteur?misschien vergist ts zich een beetje in de naam, maar als je even zoekt zou je het zo kunnen vinden.


stedin

stedin netbeheer b.v. is per 1 juli 2008 de nieuwe naam van eneco netbeheer. stedin netbeheer b.v. is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig en betrouwbaar transport van elektriciteit en gas. daarnaast is stedin netbeheer b.v. als netbeheerder verantwoordelijk voor de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van het transportnet. stedin netbeheer b.v. is werkzaam in de provincies friesland, noord-holland, zuid-holland, utrecht en limburg.