Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 24-08-2014 16:02:38
Computers & Telefonie

Bellen met iphone vanuit buitenland

[quote]bellen in het buitenland prepaid standaard
prepaid standaard klanten betalen de verbruikskosten van bellen in het buitenland achteraf via hun factuur. voor prepaid standaard klanten gelden dezelfde tarieven voor bellen in het buitenland als bij de abonnementen van tele2.

bellen in het buitenland voor prepaid online
voor prepaid online is het helaas niet automatisch mogelijk om te bellen in het buitenland. tele2 is druk bezig om deze dienst ook voor prepaid online klanten beschikbaar te maken.

prepaid bellen in het buitenland
om met tele2 mobiel te kunnen bellen in het buitenland, moet je altijd in een 1 voor je pincode zetten. zet je telefoon uit en weer aan wanneer je de grens over bent. toets een 1 voor je pincode bij het opnieuw opstarten en je kunt bellen in het buitenland.https://www.tele2.nl/shop/mobiel/prepaid/sim-only-prepaid/">bron

heb je wellicht prepaid online? ander even dat truukje met de pincode uithalen.