Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 24-08-2014 20:05:54
Geldzaken & Recht

Mee verhuizen hypotheek

Hallo mariska1982,

als ik in jullie schoenen stond zou ik proberen objectieve hulp te zoeken en zeker geen 1500 euro betalen om e.e.a uit te laten zoeken betreffende een hypotheek.
die moet je dan zeker betalen aan die tussen persoon, die waar je eigenlijk weinig aan hebt.

maar serieus, ik zou eens bij jullie bank langs gaan en hen h.e.e.a voor jullie op papier laten zetten. ook vragen hoe het zit met die nhg en wat zij voor je kunnen betekenen.

daarbij nog een vraag. zijn jullie lid van vereniging eigenhuis ? zij komen op voor de belangen van huizen bezitters ( lid maatschap is dacht ik 35 euro per jaar ). in een geval zoals die van jullie ,dan ben je bij hen aan het juiste adres.
ze helpen, bemiddelen, zoeken zaken voor je uit enz als lid krijg je gratis persoonlijk advies telef : 033 4507750 iedere dag tussen 8.30 en 16.30 uur

als je dan je papieren van je bank hebt dan zou je deze ter inzage aan bijv. vereniging eigenhuis kunnen overleggen ter beoordeling.

ekiem